Informácie o predaji vstupeniek na zápas FC Nitra – FC Spartak Trnava

Na základe úradnej správy SFZ č.43 zo dňa 10.5.2019, v ktorej disciplinárna komisia SFZ udelila trest pre FC Spartak Trnava spočívajúci v zákaze objednať vstupenky do sektoru hostí, podľa čl. 40/3 DP v najbližšom majstrovskom stretnutí FL, kde bude ako hosťujúce družstvo a po konzultácii s predstaviteľmi Slovenského Futbalového Zväzu, Únie Ligových Klubov a Polície Slovenskej republiky pristupuje klub FC Nitra k nasledovným bezpečnostným opatreniam:

 

– Na zápas 9.kola nadstavbovej časti Fortuna ligy medzi FC Nitra – FC Spartak Trnava, 18.5.2019 o 17:00 hod., bude pre návštevníkov sprístupnená iba hlavná tribúna. Vstup na hlavnú tribúnu bude zabezpečený cez turnikety A1 a A2 smerom od mestského parku.
– Všetky vstupenky na hlavnú tribúnu sú označené ako vstupenky I. kategórie a prislúchajú ku konkrétnemu miestu, ktoré je vyznačené na vstupenke.
– Vzhľadom na bezpečnostné opatrenia nebude spustený ONLINE predaj vstupeniek.
Predaj vstupeniek bude prebiehať na sekretariáte FC Nitra (hlavná tribúna, prvé poschodie) počas pracovných dní od 10:00 – 18:00 hod.
– Predaj vstupeniek bude možný až po predložení občianskeho preukazu a na každej predanej vstupenke bude uvedené meno návštevníka.
Cena vstupenky je 5€, pričom na tento zápas sa nevzťahujú žiadne zľavy na vstupenky. Výnimkou je držiteľ preukazu ŤZP/S vrátane jedného doprovodu, ktorí majú vstup zdarma.
– Pre majiteľov permanentných vstupeniek v sektoroch B a C bude vyhradené náhradné miesto na hlavnej tribúne.
– Vzhľadom na bezpečnostné opatrenia nebude fanúšikom, ktorí budú mať na sebe farby alebo symboly hosťujúceho klubu, umožnený vstup na podujatie. Zároveň žiadame zdržiavať sa prejavov a povzbudzovania hosťujúceho tímu, v opačnom prípade môžu byť návštevníci počas podujatia požiadaní, aby opustili priestory štadióna.

 

Konáme v záujme zachovania bezpečnosti fanúšikov a v záujme vyvarovania sa konfliktných situácii počas majstrovského zápasu. Všetky zmienené opatrenia nám umožňuje zákon č. 1/2014 Z.z. o organizovaní verejných športových podujatí a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Vzhľadom na vyššie uvedené žiadame fanúšikov, aby sa na majstrovské stretnutie dostavili v dostatočnom časovom predstihu.

Ďakujeme za Vaše pochopenie.

 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať mailom na [email protected] alebo telefonicky na t.č.: 0917 467 900.

Komentáre