FC NITRA B – MŠK Slovan Trenčianske Teplice 2:1 (1:1)

FC NITRA B – MŠK Slovan Trenčianske Teplice 2:1 (1:1)

 

FC NITRA B: Šípoš – Toma, Kóša, Vaško, Brodziansky (71. Čapkovič), Hambálek (84. Pajer), Dojčinovič (46. Danek), M.Fábry (C), Vrábel (88. Tancík), Straňák, Macho

MŠK Slovan Trenčianske Teplice: Škultéty – Vlado, Kostič (55. Radenovič), Švikruha, Vaculík, Držík (C), Stojkov (84. Paška), Ambrož (71. Božovič), Petrovič, Šiko, Svorada (81. Hrnko)

Rozhodovali: Valentová – Obertová, Žiak

Góly: M.Fábry (17.), Vráble (59.) – Ambrož (12.)

ŽK: Macho, Vaško, Pajer – Švikruha, Držík

V 13.kole III.ligy Západ privítali naši juniori na domácej pôde súpera z Trenčianskych Teplíc. Hral sa vyrovnaný zápas. V 12.minúte mali hostia výhodu rohového kopu. V skrumáži pred bránou sme nevedeli poslať loptu do bezpečia a Švikruha otvoril skóre stretnutia. Následne sme hostí zatlačili. Po situácii v šestnástke hostí bol faulovaný Hambálek a hlavný arbiter nariadil pokutový kop, ktorý s prehľadom premenil Marek Fábry.

V druhom polčase sme si dokázali vypracovať viacero sľubných príležitostí. Gólová prišla v 59. minúte, keď sa presadil Ondrej Vrábel a strhol vedenie stretnutia na našu stranu. Hostí sme nepúšťali do vyložených šancí, naopak mohli sme pridať ďalšie góly, ale chýbalo nám šťastie v zakončení. Najväčšia gólová príležitosť súpera prišla v záverečnej minúte stretnutia, keď sa hosťom najprv podarilo trafiť tyčku a následne brvno, ale víťazstvo sme si už nenechali ujsť.

Andrej Štefanka, tréner mužstva: „Je to pre nás dnes veľmi cenné víťazstvo, ktoré sa vôbec nerodilo ľahko. Chlapcom slúži ku cti, že za nepriaznivého stavu sme zápas otočili. Trochu sme záver stretnutia zdramatizovali, pre nepremenené šance, ktoré tomu predchádzali. Tešíme sa z výkonov mladých chlapcov, ktorí dostali príležitosť, sú pre mňa veľmi pozitívnym a príjemným prekvapením. K dnešnému zápasu vyjadrujem spokojnosť a teším sa z troch bodov.“   

Komentáre