FC UFA – FC NITRA 0:0

6. PRÍPRAVNÝ ZÁPAS

FC UFA – FC NITRA 0:0

 

FC UFA: Sheilya – Stockii, Safrnonidi, Sukhov, Diveev, Tabidze, Niktin, Zaseev, Carp, Abdualov, Sysuev

FC NITRA: Šípoš – Niba, Križan, Valenta (50. Militosyan), Fábry, Kotrík, Šimončič, Kuník, Vencl, Steinhübel (70. Lola), Chari (76. Kóňa)

 

V druhej minúte sa po centri od Chariho v šanci ocitol Fábry, ale hlavou nedokázal loptu dostať do siete. V šiestej minúte Ufa zahrávala rohový kop, naši obrancovia si s loptou bez problémov poradili. Po štvrťhodine hry sa do sľubnej šance dostali ruskí hráči, no v zakončení im chýbalo viac presnosti. Naši hráči držali krok so svojim súperom. Po viac ako polhodine hry sme zahrávali rohový kop, po ktorom sa v zakončení ocitol Križan, vo veľkej šanci netrafil bránu.

V úvode druhého polčasu ruské mužstvo zahrávalo rohový kop, na naše šťastie sa im loptu do bránky nepodarilo dostať. Ufa sa snažila niečo vymyslieť, aby otvorila skóre, ale ich hru sme dobre čítali. V päťdesiatej šiestej minúte sa v šanci ocitol Fábry, ale v poslednej chvíli mu loptu zobral ruský obranca. Po viac ako hodine hry sa do šance opäť dostal náš súper, ale loptu nasmerovali nad bránku. Štvrťhodinu pred koncom zápasu sme sa snažili presadiť centrom z pravej strany, ale loptu si ruskí obrancovia postrážili a nedovolili našim útočníkom presadiť sa. V osemdesiatej prvej minúte sme sa dostali do šance, ale tesne pred šestnástkou ruského mužstva nám loptu odobrali obrancovia. Päť minút pred koncom riadnej hracej doby Ufa zahrávala rohový kop, s ktorým sme si dokázali poradiť. Na druhej strane sme sa dostali do dobrej šance, ale strela z vnútra šestnástky len tesne minula súperovu bránku.

 

Ivan Galád, hlavný tréner: ,,Bol to výborný zápas proti kvalitnému súperovi v nádhernom prostredí. Dúfam, že to, čo sme sa na sústredení naučili, zúžitkujeme v lige.“ 

Komentáre