Na Grassroots futbalu tri ocenenia pre našich

Slovenský futbalový zväz ocenil členov z našej futbalovej rodiny. Na galavečeri Grassroots futbalu v Senci SFZ rozdával ocenenia najlepším z najlepších.

Najlepším trénerom v kategóriu U19 bol ocenený Michal Kuruc, ktorý s mužstvom našich starších dorastencov dvakrát vyhral ligu. V minulej sezóne viedol mužstvo v boji o UEFA YOUTH LEAGUE proti španielskej Malage.,,Je to už iba taká čerešnička na torte. Najväčším úspechom bolo to, že sa nám presadili hráči v A mužstve, v tíme sú prínosom a sú konkurencie schopní medzi staršími hráčmi. Teším sa z toho,“ netajil emócie po skončení slávnostného galavečera. Kuruc minulý rok, spolu s ďalšími dvomi trénermi, získal z rúk primátora Nitry Jozefa Dvonča ocenenie najlepší tréner v meste Nitra. ,,Toto dnešné ocenenie celoslovenský charakter. Futbal pre mňa znamená život, žijem s ním, každý deň riešim futbal.“

V kategórii U12 sa najlepším hráčom stal útočník Nathan Udvaros, ktorého oblúbeným tímom je FC Barcelona a do najlepšej ženskej jedenástky roka sa prebojovala Katarína Košlábová.

GRATULUJEME!

 

Zdroj foto: SFZ

Komentáre