Ako trávia čas niektorí naši hráči počas pandémie

Počas pandémie, ktorá zasiahla aj náš futbalový klub musia hráči trénovať individuálne a svoj čas tráviť v kruhu svojich blízkych. Chalanom sme položili tri otázky na ktoré prišli aj zaujímavé odpovede.

  1. Aký je tvoj tréningový proces počas pandémie?
  2. Ako vypĺňaš svoj voľný čas?
  3. Čo si sa naučil za toto obdobie, ktoré tráviš v kruhu svojej rodiny (varenie, pečenie, meditácia…

Daniel Magda: 

  1. Počas pandémie nám tréneri posielajú tréningový plán čo by sme mali robiť, takže ho dodržiavam.
  2. Vo voľnom čase pozerám filmy, seriály, občas vybehnem do prírody a trávim čas s rodinou, vždy sa snažím niečím zamestnať.
  3. Neviem či som sa niečo naučil, ale dáke pokusy s varením boli 🙂

Dávid Šípoš: 

  1. Môj tréningový proces pozostáva zo silovej časti plus nejaké krátke štarty, ktoré ako brankár potrebujem. Chodíme s Oli Podhorinom a Miškom Faškom na štadión, kde sa snažíme spolu vymyslieť rôzne hry s loptou, samozrejme všetko podľa bezpečnostných zásad. V najbližších dňoch by sme chceli zosúladiť čas aj s trénerom Königom a spraviť brankársky tréning v rámci možností.
  2. Svoj čas vypĺňam tréningami a samozrejme s priateľkou sledujeme filmy a seriály, chytila ma jedna kniha, ktorú si tiež rád prečítam. Samozrejme nezanedbávam aj moju dôležitú bakalársku prácu. Voľný čas radi trávime aj aktívne prechádzkami v prírode so psíkom.
  3. Zdokonalil som sa vo varení a taktiež už dokážem aj zamiesť cesto na kváskový chlieb, naučil som sa rekreačne jazdiť na koni.

Marián Chobot:

  1. Individuálny plán si plním, trénujem od pondelka do piatku, v sobotu z ľahka a nedeľa voľno.
  2. Svoj voľný čas trávim prácou okolo domu, chodím na prechádzku so psom do lesa, hraním spoločenských hier, s bratom si raz za čas zahrám florbal a venujem sa priateľke
  3.  Za týchto pár týždňov som sa toho moc nenaučil, jedine robiť pizzu, ale že váááážne dobrú :-), hlavne sa venujem svojmu telu a meditáciám.

Jakub Tancík:

  1. Tréningový proces spočíva z individuálneho plánu od trénerov, ktorý poctivo dodržujem, všetko čo sa týka kondičnej a fyzickej práce
  2. Svoj voľný čas trávim buď tréningom, bicyklovaním, prechádzkami do prírody alebo hrám fifu.
  3. Väčšinou sú to domáce práce, baví ma práca s trávnikom, ktorému som sa začal venovať.

Lukáš Fabiš:

  1. Snažím sa dodržiavať plány, ktoré nám posielajú tréneri, poprípade si ich niekedy trochu prispôsobiť alebo spestriť.
  2. Venujem čas priateľke a rodine. Taktiež sa snažím si skrátiť chvíle krížovkami, aby ma za toto obdobie neopustila ani pamäť či logika.
  3. Pustil som sa do internetových kurzov, napr. Excell. Myslím si, že sa mi to bude v živote hodiť, nikdy nie je na škodu vedieť orientovať sa v takýchto programoch.

Oliver Podhorin:

  1. Poctivo dodržiavam individuálny plán od kondičného trénera, ktorý si zvykneme doplniť tabatou a teqballom. Trénovať chodím spolu s Mišom Faškom a Dávidom Šípošom. Je to veselšie a kvalitnejšie. Navzájom sa hecujeme a občas padne aj nejaká súťaž pri ktorj sa zdravo doberáme. Samozrejme prísne dodržiavame všetky hygienické opatrenia. Rúško je pre všetkých samozrejmosťou.
  2. Snažím sa spestriť si tieto dlhé dni, ako to len ide, rôznymi aktivitami ktoré som doteraz trošku zanedbával ako poriadny strečing, turistika a dlhé prechádzky. Spoločnosť mi stéle robí manželka a psík. Veľa času trávime v prírode keďže nám to príjemné počasie už umožňuje.
  3. Musím sa priznať, že sa motám v kuchyni a akolo domácich prác viac, ako doposiaľ 🙂 keďže sa chcem v budúcnosti venovať práci grafického dizajnéra začal som sa viac venovať kresleniu a v tejto nútenej pauze premýšlam aj nad online kurzom s podobným zameraním.

Ondrej Elexa:

  1. Počas pandémie mám tréningový proces nastavený podľa individuálnemu plánu, ktorý posielajú tréneri,plus chodím behávať, bicyklovať alebo posilujem.
  2. Voľný čas trávim hlavne pozeraním rôznych filmov, seriálov, ale hlavne sa venujem rodine s ktorou veľa niesom, keďže som z Košíc.
  3. Naučil som sa hlavne to, že si máme vážiť čas ktorý trávime so svojimi kamarátmi, alebo blízkymi, inokedy obyčajné chvíle no dnes keby som mohol ísť len tak na kávu s kamarátmi a pokecať si určite by som si to užíval viac ako pred pandémiou.

Pavol Farkaš:

  1. Tréningový proces ide podľa plánu čo sme dostali od trénerov, využívam ihrisko resp. prírodu v okolí domu.
  2. Robím okolo domu, za tých pár týždňov som toho postíhal neúrekom 🙂
  3. Keďže počas pôsobenia v zahraničí som nebol s rodinou v každodennom kontakte (sústredenia,cestovanie), tak teraz si užívam každú chvíľu s najbližšími 😉 – neneučil som sa nič, už všetko viem 🙂

Šimon Štefanec:

  1. Tréningový proces zvládam úplne v pohode, cvičím doma, chodím behávať, s bratom alebo s kamarátmi si občas zatrénujem – takže fajn.
  2. Tak samozrejme veľa času trávim tréningom, čítam knihy, trávim čas s rodinou, chodíme sa prejsť a na výlety do prírody.
  3. Stále sa snažím napredovať po stránke fyzickej a ostať v kondícii, po mentálnej stránke čítam knihy, pozerám filmy, dokumenty a takto sa vzdelávam, plus trávim čas s rodinou, hráme rôzne vedomostné hry a snažím sa viac času tráviť aj v prírode a udržať hlavu oddýchnutú a sviežu.

Patrik Šurnovský:

  1. Tréningový proces ja taký, aký nám zadali tréneri, plus chodím na bicykel do prírody do tony 🙂
  2. Hrám playstation s kamarátmi a venujem sa priateľke 😉
  3. naučil som sa upratovať, a snažím sa aj niečo navariť – ale iba snažím 😛

Komentáre