Zápas s Banskou Bystriciou patril fanúšikom

FC NITRA – MFK Dukla Banská Bystrica 1:5 (0:2)

Zostavy:

FC NITRA:

Šípoš – Šurnovský, Farkaš, Podhorin, Magda – Faško, Javorčić, Chobot, Vrábel, Šefčík – Ristovski

Striedanie: Kuciak – Elexa, Fabiš, Kuník, Galbayev, Dubeň, Kuliš, Martišiak, Gatarić

MFK Dukla Banská Bystrica:

Nôta – Laksík, Migala, Nosko, Dolný, Polievka, Prikryl, Savič, Snitka, Vaščák, Willweber

Striedanie: Bača, Gaško, Holub, Starší, Uhrinčať, Vujošević.

 

Demjanenkovci po náročných tréningových jednotkách absolvovali ďalší zápas, tento krát proti druholigistovi, ktorý aktuálne obsadzuje prvú priečku tabuľky. Zápas domácej Nitričke nevyšiel podľa predstáv, no svoju podstatu tento zápas určite splnil.

Z pohľadu diváka sa hral prvý polčas skôr na našej polovici územia. Veď už v 3′ otváral skóre Banskej Bystrice hráč Laksík (0:1). Do 22′ súper zo stredného Slovenska viedol už o dva góly, keď sa dokázal presadiť aj Prikryl (0:2).

Druhý polčas potvrdil svoju streleckú formu Milan Ristovski a preveril tak hlasivky našich fanúšikov, ktorých bolo počuť po celý zápas. Krásnou strelou na súperovho brankára znížil nepriaznivý stav na 1:2. Bol to však posledný gól, ktorý mohli fanúšikovia Nitričky osláviť. Duklu znižovací gól nezaskočil, práve naopak. V 64′ a 79′ zavŕšil hattrick hráč Dukly Prikryl (1:4). Bodku za zápasom dal až súper Vujošević, ktorý premenil pokutový kop. Strelou do pravej časti bránky nedal šancu domácemu gólmanovi Šípošovi (1:5).

Hráčov či realizačný tím potešil najmä výkon našich fanúšikov, ktorých bolo na našom štadióne po veľmi dlhej dobe počuť a taktiež boli v hojnom počte. Veď vedľajšie prírodné ihrisko bolo obsadené po celom svojom obvode. V mene celého klubu vám ďakujeme za podporu!

Foto: Marián Bazala

https://www.bazala.sk/galeria/sport/fc-nitra-dukla-bb-1-5

 

Komentáre