Taiwo: „Chceme 3 body.“ Kabína pred Slovanom hlavy neskláňa!

V nedeľu hostíme bratislavský Slovan a všetci pevne veríme, že Martin pod Zobor nepríde na bielom, ale na víťaznom koni.

Na zápas mesiaca, za ktorý je považovaný duel medzi našimi chlapcami a aktuálnym lídrom fortunaligovej tabuľky, sa nitrianska kabína teší. „V tíme je dobrá nálada,“ nechal sa počuť Matúš Kunik. „Vieme, že Slovan je teraz na čele tabuľky, takže všetci sa na 110 percent pripravujeme. Každý chce byť v nedeľu v TOP forme. Cieľ je bodovať,“ dodal. „Nálada v tíme je fajn, tešíme sa na zápas so Slovanom. Bude to šláger ako sa patrí,“ doplnil Ján Chovanec. „Všetci sme naladení pozitívne. V nedeľu chceme získať 3 body,“ povedal Abdulrahman Taiwo. Napriek ostro sledovanému súperovi mali bielo-modrí tento týždeň približne rovnaký tréningový proces ako zvyčajne. „Bol o trošku intenzívnejší, pretože všetci vieme, čo je v stávke,“ prezradil Taiwo a Matúš ho doplnil: „Hráme v nedeľu, aj preto sme mali výstup na Pyramídu, aby nás to spojilo a aby sme sa zabavili.“ Nie pre všetkých to ale bola až taká zábava. „Túra nám prospela. Síce som nadával, že je to tak vysoko, ale keď už sme boli hore a opiekli sme si špekáčiky, tak bolo fajn,“ dodal s úsmevom Jano. Pohoda a dobrá nálada v tíme je základom pre dobrý výsledok. No iba tá v nedeľu na súpera iste stačiť nebude. „Na Slovan by mohla platiť dobrá taktická príprava. Hlavne sa nesmieme báť toho, že je to aktuálny líder ligy,“ je presvedčený Matúš Kunik. „Slovan je silný v ofenzíve, na to si musíme dať pozor. Nesmieme hráčom nechať priestor, potom sú nebezpeční. Musíme hrať dopredu, to by na nich malo platiť. Každý zápas chceme vyhrať, aj tento. Myslím si, že ak do toho každý pôjde na viac ako 100 percent, podarí sa nám to. Bolo by fajn urobiť si dobrú náladu pred reprezentačnou prestávkou,“ zamyslel sa Ján Chovanec. „Všetci v nedeľu urobíme to najlepšie, čo vieme. Ale potrebujeme k tomu aj podporu fanúšikov, lebo tá je veľkou motiváciou,“ odkázal na tribúny Taiwo.

Zápas 15.kola Fortuna ligy medzi FC NITRA – ŠK Slovan Bratislava je na programe v nedeľu 11.11.2018 o 15:00. Tešíme sa na Vás! 🙂

Komentáre