FKM Nové Zámky – FC NITRA B 0:2 (0:1)

FKM Nové Zámky – FC NITRA B 0:2 (0:1)

FKM Nové Zámky:  Nevolný – Petráš, Békešský, Gašparík, Šimunek (Segéň), Marík (Csief), Blaži (66. Cingel), Čoknay (C), Nazarenko (73. Moravčík), Blaži, Belokostolský (80. Kucharovič)

FC NITRA B: Šípoš (C) – Elexa, Kóša, Šútorík (79. Franko), Homola, Strakoš (79. Sádovský), Tancík (31. Remeň), Steinhübel, Dojčinovič (57. Čapkovič), Vrábel, Hambálek (61. Danek)

Rozhodovali: Santa – Farkaš, Ábel

Góly: Vrábel (33.), Steinhübel (77. z 11m)

ŽK: Békešský

Počas týždne sme v dohrávke vycestovalii na pôdu Nových Zámkov. Skóre zápasu sa menilo v 33. minúte, keď Vrábel vystrelil z tridsiatich piatich metrov a prekonal brankára. 0:1 Domáci sa tlačili do zakončenia, ale ich strely iba preverili brankára Šipoša. Po zmene strán sme pokračovali v aktivite. Strelec otváracieho gólu Ondro Vrábel vnikal do šestnástky, kde ho nedovolene zastavil domáci hráč. Loptu si na biely bod si postavil Steinhübel a nariadený pokutový kop premenil. 0:2 Tréner Štefanka dal priestor všetkých hráčom z lavičky. Do konca zápasu sme si vedenie ustrážili a do tabuľky sme si pripísali ďalšie tri body a upevnili si vedúcu pozíciu.

Andrej Štefanka, hlavný tréner: „Pozitívom dnešného zápasu je víťazstvo, tešíme sa z troch bodov.“ 

Komentáre