Sereď bola nad naše sily

ŠKF Iclinic Sereď — FC Nitra 1:0 (0:0)

Gól: 47. Špehar.

Sereď: Kanurič — Morong, Michalík, Ba, Hučko — Duranski, Rorič (90. Adekuoroye) — Iván (71. Slaninka), Pankaričan (55. Potoma), Vuk — Špehar.

Náhradníci: Yakubu, Dabó, Jarovič, Vucenovič.

Nitra: Šípoš — Kuník, Podhorin, Niemchaninov — Magda, Jesus, Faško, Muleme (83. Kuliš) — Vrábel (61. Hambálek), Šefčík (66. Fabiš) — Ristovski.

Náhradníci: Búš, Joao Silva, S.Kóša, Javorčič.

Rozhodovali: Kráľovič — Weiss, Kováč.

Žlté karty: 32. Iván.

Diváci: 298.

 

Odohrali sme jeden z najhorších zápasov v aktuálnej sezóne. Štadión v Zlatých Moravciach, kde túto sezónu hrá domáce zápasy ŠKF iClinic Sereď, sa ukázal byť pre nás nehostinný. Pred dvoma týždňami sme tu prehrali s domácim tímom FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble, a teraz sme nedokázali zdolať tabuľkového suseda a predskočiť ho.

V prvom polčase sme hrali veľmi slabo smerom dopredu. Dvakrát sa pokúsil dostať do brány Vrábel, ale obe strely boli veľmi nepresné. Domáci mali hernú prevahu a vytvorili si niekoľko gólových príležitostí pri bránke Šipoša, ale bez gólového efektu. Viackrát stálo pri nás aj šťastie, resp. nemoúcnosť domáceho útoku.

V 47. minúte zahrávali domáci rohový kop v podaní Ivana, ktorý ho poslal na prvú tyč, kde si dobre zbehol Špehar a cez brániaceho Podhorina otvoril skúre zápasu 1:0.

Po inkasovanom góle sme sa snažili hrať aktívnejšie, dobre hrajúci Jesus odtlačil Pankaričana od lopty pred súperovou šestnástkou prihral Ristovskemu, ktorý vystrelil na bránku Kanuriča, ten loptu iba vyrazil pred osamoteného Jesusa, ale ten v tutovke netrafil bránku.  Domáci mohli streliť aj druhý gól, ale Šipoš  skvele zareagoval na pätičku Slaninky.

Foto: Marián Bazala

https://www.bazala.sk/

Komentáre