„Bolestivá“ prehra so Senicou.

Zápas sa poriadne ešte ani nezačal a po 4. minútach po spornej ruke Lukáša Fabiša už hlavný rozhodca Ziemba odpískal pokutový kop. Pirosku však vychytala naša brankárska jednotka Dávid Šípoš. O šesť minút neskôr odpískal rozhodca Ziemba ďalšiu penaltu v prospech hostí a to potom, čo brániaci  Ekin Celebi fauloval v šestnástke Gubu. Nitra tak čelila iba v tomto roku už deviatemu pokutovému kopu! Tentokrát už Malec premenil ponúknutú penaltu. Tieto momenty sa výrazne podpísali pod psychiku nášho tímu a dá sa povedať, že sa naši hráči na ihrisku hľadali. Na druhej strane súperovi prvý gól pomohol a následne v 24. minúte pridali aj druhý, strelec gólu bol dôsledný Guba, ktorý dorážal loptu, ktorú náš brankár len vyrazil. V 37. minúte po súboji medzi Celebim a Malecom sa náš hráč domáhal faulu, no rozhodcova píšťalka zostala nemá a tak sa dostal hosťujúci hráč až do šestnástky, kde následne presnou prihrávkou vyzval na zakončenie úplne voľného Košťála a ten zvýšil na 3:0 pre Senicu.

Do druhého polčasu sme síce spravili dve zmeny, no už po pár minútach hry videl Jakub Tancík, ktorý sa po dvoch žltých kartách, porúčal s červenou kartou predčasne z ihriska.

JAKUB TANCÍK : „Prvá žltá karta prišla v prvom polčase a to po mojom iba prvom faule. Môj názor, že bola veľmi prísna. A tá v druhom polčase, tam sme išli obaja do súboja a to som ja mal ešte aj loptu a rozhodca nepochopiteľne vytiahol kartu pre mňa a to znamenalo červenú. Ja som tam mal aj bolestivý súboj, po ktorom sme zostali obaja na trávniku súper mi dal ranu kolenom do bedier a musel ísť aj na röntgen našťastie je všetko ok. Teraz ma čaká zrejme jednozápasový dištanc, kvôli červenej karte. Musíme však zdvihnúť hlavy a zabojovať, vedˇ nadstavbová časť je veľmi vyrovnaná. Je to ako na hojdačke jedni body strácajú, druhí získavajú a naopak. Bude to dramatické až dokonca a rozhodne sa až v poslednom kole.

Komentáre