FC Nitra – FC ŠTK 1914 Šamorín 2:4 (1:4)

Prípravný zápas     FC Nitra – FC ŠTK 1914 Šamorín 2:4 (1:4)

FC Nitra: Šípoš (46. Trnovský) – Fabiš (71. Cehula), Kolčák, Rédeky (46. Ferjani), Šefčík (59. Spáčil), Regäsel (35. Demian), Vrábel, Tancík (71. Bibeň), Kurt (46. Bias), Jendrišek (46. Ferleťák), Celestine (71. Sabo)

FC ŠTK 1914 Šamorín: Valach – Baez, Mezovský (56. Nagy L.), Oikonomu, Bjekič, Švec, Bondi (60. Nagy P.), Luciano, Pinte, Leginius (56. Boateng), Jančo (65. Fujak)

Góly: Šefčík (4.), Celestine (54.) – Oikonomu (11.), Mezovský (25.), Jančo (35.), Švec (36.)

Rozhodovali: Sedlár – Hádek ml., Uhrín

V druhom prípravnom stretnutí sme na domácej umelej ploche privítali súpera zo Šamorína. Úvod zápasu nám vyšiel, keď sa hneď v 5. minúte presadil Šefčík po centrovanej strele. 1:0 Následne sa do dobrej príležitosti dostali aj hostia, ale strelu z 9. minúty zlikvidoval brankár Šípoš. V 11. minúte prišla chyba v našej obrane a hosťujúci Oikonomu vyrovnal. 1:1 V 25. minúte prišla situácia ako „cez kopirák“, hostia sa presadili zo štandardnej situácie. Na 1:2 zvyšoval hlavou Mezovský. V 27. minúte sa vo vyloženej šanci ocitol Celestine, podarilo sa mu uniknúť po ľavej strane, ale brankár Valach bol proti. Následne prišli dva rýchle góly hostí, ktoré uzavreli stav prvého polčasu. 1:4

Do druhého polčasu urobil tréner Ščasný niekoľko zmien v zostave. V 52. minúte si Šefčík vytvoril zaujímavú individuálnu akciu. Po pravej strane zatiahol loptu, vystrelil a goalman jeho pokus vyrazil na roh. V 54. minúte prišla pekná akcia po ľavej strane, Tancík unikol obrane, centroval pred bránu, kde bol pripravený Celestine a ten hlavou trafil priestor brány. 2:4 Následne sa do dobrej gólovej príležitosti dostali aj hostia, ale brankár Trnovský vytiahol bravúrny zákrok. V samom závere stretnutia sa uvoľnil Ferleťák, jeho strelu k žrdi brankár vyrazil.

Michal Ščasný, hlavný tréner: „Nie je čo hodnotiť. Ja som iba rád, že sme dostali takúto lekciu a že konečne začneme robiť na tom, aby prišli normálni hráči do klubu.“

 

Zdroj foto: www.bazala.sk

Komentáre