Informácia pre média o akreditáciách na majstrovský zápas

Informácia pre médiá pred blížiacim sa zápasom 16.kola Fortuna ligy medzi FC Nitra – FK Senica, ktorý je na programe v sobotu 05.12.2020 o 14:00 hod. na Štadióne pod Zoborom.

Vzhľadom na pretrvávajúce pandemické opatrenia sme nútení obmedziť počet prítomných novinárov na majstrovských zápasoch na nevyhnutné minimum. V prípade záujmu o akreditáciu na zápas, Vás žiadame poslať Vašu žiadosť mailom na [email protected], v ktorej je potrebné uviesť meno a priezvisko, redakciu, typ akreditácie, kontakt a ŠPZ motorového vozidla v prípade záujmu o parkovanie v priestoroch futbalového štadióna. Deadline na posielanie žiadostí je piatok 04.12.2020 12:00 hod., vstup do areálu bude umožnený iba s prekrytím horných dýchacích ciest.

Pre prítomné média bude počas zápasu k dispozícii mediálne centrum. Pozápasové rozhovory sa budú konať v MIX zóne, tlačová konferencia za prítomnosti oboch trénerov bude prebiehať v PRESS centre na prvom poschodí, všetko s ohľadom na bezpečnostné opatrenia a za dodržiavania nevyhnutných odstupov.

 

Komentáre