Valné zhromaždenie prinieslo viaceré zmeny

Dnes sa konalo valné zhromaždenie akcionárov FC Nitra, a.s., na ktorom sa odsúhlasili viaceré zmeny v štruktúrach klubu.

„Valné zhromaždenie ustanovilo orgány podľa vôle väčšinového vlastníka. Prechodný stav, ktorý tu dodnes bol sa končí a od valného zhromaždenia máme všetky orgány, ktoré sú v súlade s počtom akcií, resp. s vlastníctvom akcií našej spoločnosti,“ povedal generálny manažér Jozef Petráni.

Majiteľka majoritných akcií klubu Erika Karová sa zároveň stáva aj predsedom predstavenstva, JUDr. Ján Vinarčík a JUDr. Mariana Páčová sa stali členmi predstavenstva klubu FC Nitra. Podstatnou zmenou v stanovách akciovej spoločnosti je zníženie počtu členov dozornej rady z piatich na troch. Novovymenovanými členmi dozornej rady sú páni Ivan Ondruška, Martin Peško a Ľubomír Blaho. Zároveň sa zmení aj organizačná štruktúra spoločnosti. Všetky verejné dokumenty budú k nahliadnutiu na oficiálnej webovej stránke klubu. „Vzniklo nové predstavenstvo, ktoré určí ďalšie smerovanie klubu. Všetky zmeny budú v najbližších dňoch predstavené. Verím, že klub bude prosperovať,“ uzavrel Petráni.

 

 

Komentáre