V zápase proti AS Trenčín pálili ostrými hráči s číslom 77

FC Nitra – AS Trenčín 1:1 (0:0)

FC Nitra: Šípoš – Podhorin, Farkaš, Magda – Šimončič (51. Gatarič), Faško – Fabiš, Bílovský, Chobot – Ristovski, Ševčík (82. Mikuš)

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík, Križan, Skovajsa – Roguljič (63. Čatakovič), Koolwijk, Zubairu (82. El Mahdioui) – Van Kessel, Letenay (69. Depetris), Bukari

Góly: 73. Ristovski – 76. Depetris

Žlté karty: 52. Fabiš, 56. Faško – 13. Roguljič, 18. Križan

Rozhodovali: Očenáš – Roszbeck, Jekkel

Diváci: 786

Prvú vážnejšiu šancu videli diváci pod Zoborom už po necelých desiatich minútach hry. Koolwijk nebezpečne bez prípravy pálil z vnútra šestnástky, no domáci gólman Šípoš jeho strelu zneškodnil. O päť minút neskôr zahral po štandardke Faška v šestnástke rukou Roguljič. Nitra mala následne výhodu pokutového kopu. Ristovski však penaltu nepremenil. Jeho strelu k žrdi dokázal Šemrinec bravúrne vyraziť. Hostia opäť pohrozili v polovici prvého polčasu. Hlavička Letenaya z hranice malého vápna však smerovala len do brvna. Po polhodine hry pálil z dobrej pozície Skovajsa, no jeho koncovka smerovala vysoko nad bránu Nitry. O desať minút neskôr to vyskúšal Bukari. Ani jeho strela si cestu medzi tri domáce žrde nenašla.

Aj v druhom polčase sa hrala vyrovnaná partia. Nitrania umne vyčkávali na svoju šancu a tá prišla. V 73. min striedajúci Gatarič poslal loptu pred bránu a Ristovski osvedčil povesť kanoniera – 1:0. Radosť domácich z vedúceho gólu netrvala dlho. Už o tri minúty neskôr bolo vyrovnané. Po rohovom kope Van Kessela sa pri hlavičkovom zakončení nepomýlil striedajúci Depetris1:1.Oba góly dali hráči s číslom 77 na svojom drese. V poslednom zápase jesene sa zrodila remíza.

zdroj: ASTrencin

foto: Rastislav Bugal a Miroslav Slávik

OHLASY PO ZÁPASE

Komentáre