Z divokého zápasu si vezieme domov bod

AS Trenčín – FC Nitra 2:2 (2:0)

AS Trenčín:  Šemrinec – Ligeon, Šulek, Skovajsa (84. Kadák), Julien – Abdul, Koolwijk, Roguljič (78. Depetris) – Osman, Čatakovič, Comvalius (64. Van Kessel)

FC Nitra:  Šípoš – Kuník, Podhorin, Farkaš, Magda – Faško, Vrábel (73. Šurnovský) – Fabiš, Gatarič, Chobot (90. Šimončič) – Ristovski (84. M. Fábry)

Góly: 19. Koolwijk, 31. Čatakovič – 52. Chobot, 57. Ristovski

Žlté karty: 42. Roguljič, 69. Šulek, 82. Julien – 40. Vrábel, 48. Kuník, 64. Süttö (tréner)

Rozhodovali: Kružliak – Štrbo, Tomčík

Diváci: 415

Od úvodu mali viac z hry domáci, ktorí zamestnávali brankára Šípoša. V 19. min Šípoš vyrazil strelu domáceho Comvaliusova Koolwijk ju poslal do siete – 1:0. Následne sme z protiútoku pohrozili Gataričom, ktorý ale iba pečiatkoval ľavú žrď Šemrincovej brány. Domáci naďalej hrali aktívne, vytvárali si gólové príležitosti, nebiť vynikajúce chytajúceho Šípoša, tak sme mohli prehrávať rozdielom 3 – 4 gólov. V 31. min sa po strele Roguljiča dostala odrazená lopta k Čatakovičovi a ten navýšil náskok domácich na 2:0.

Druhý polčas sme začali aktívne, napádali sme rozohrávku súpera a v priebehu piatich minút sa nám podarilo vyrovnať stav stretnutia na 2:2. Najskôr sa v 52. min po centri Fabiša dostal k odrazenej lopte Chobot  – 2:1 a o päť minút vysunul Fabiš kolmicou Ristovského, ktorý svoj únik zakončil popod padajúceho Šemrinca2:2. Koniec zápasu bol ako na hojdačke, domáci zahadzovali vyložené šance a vďaka skvelým  zákrokom Šípoša sme udržali nerozhodný stav, v nadstavenom čase mohol striedajúci Šimončič strhnúť výťazstvo na stranu hostí, ale opečiatkoval iba pravú žrď domácej brány.

Ohlasy po zápase: zdroj ASTV

Foto: Marián Bazala – fotogaléria http://www.bazala.sk

Komentáre