Vedenie sa rozhodlo vyjsť v ústrety fanúšikom…

Vedenie futbalového klubu zaznamenalo na svojich stránkach viacero nespokojných podnetov od fanúšikov a preto sa rozhodlo reagovať a ozrejmiť situáciu ohľadom predaja a cien lístkov, permanentiek na novú sezónu.

PERMANENTKY:

Obyčajná permanentka v minulom ročníku stála 70.- eur na celú sezónu , pre nový ročník bude stáť obyčajná permanentka  55.- Eur na základnú časť – 11 zápasov = 5.- Eur na zápas. Podľa toho, ako sa umiestni mužstvo po základnej časti a do ktorej šesťčlennej skupiny bude zaradené v nadstavbe sa rozhodne o cene lístka (permanentky)  na zápas v prospech fanúšika. Výhodou permanentky je, presné miesto na sedenie počas súťažného ročníka, benefity pre fanúšika, ktoré klub postupne pripravuje.

Lístky:

Cena jednorázovej vstupenky v minulom ročníku bola pri zakúpení online 6.- Eur, na mieste 7.- Eur. Pre novú sezónu je cena pri zakúpení online 6.- Eur, na mieste 8.- Eur. Cena online sa nezmenila, ale navýšila sa cena vstupného na mieste. Dôvodom navýšenia ceny je, že chceme aby sa fanúšikovia postupne naučili zakúpiť si lístky online čo im prinesie viacero výhod : nižsie vstupné, presne vybrané miesto, nemusí stáť pri pokladniach. Klub bude mať prehľad približne koľko fanúšikov príde a vie si k tomu zabezpečiť usporiadateľov a ostatné zložky, má znížené náklady na pracovníka v pokladni a režijné náklady klubu.

Vedenie FC Nitra sa rozhodlo urobiť ústretový krok pre fanúšikov nášho klubu. Každý fanúšik, ktorý si zakúpi lístok na majstrovský zápas FC Nitra – FC ViOn Zlaté Moravce , pri predložení tohto lístka zo zápasu bude mať 50% zľavu na kúpu lístka 6. kola fortunaligy FC Nitra – DAC Dunajská Streda. Podrobnosti ohľadom predaja zľavnených lístkov budú vopred zverejnené na oficiálnej stránke klubu. 

 

Komentáre