Na Záhorí sa nám bodovať nepodarilo

FK Senica – FC Nitra 4:1 (0:2)

FK Senica: Taborda – Klapan, Krč, Ramirez, Castaneda (85. Azankpo), Dangubić (63. Deretti), Tešija, Asmah (82. Zezinho), Dias, El Moudane, Da Graca (C)

FC Nitra: Pindroch – Charizopulos, Farkaš, Niba, Chovanec, Šimončič (C), Bilovský, Chobot (54. Vestenický), Šurnovský (54. Kunik), Soković (81. Vrábel), Gatarić

Rozhodovali: Ziemba – Hrčka, Kováč

Góly: Da Graca (8.), Ramirez (25.), El Moudane (50.), Castaneda (80.) – Vestenický (57.)

ŽK: Krč – Kunik, Šimončič

Na zápas 4.kola nadstavbovej časti Fortuna ligy sme vycestovali na Záhorie. Už v 4.minúte sa do gólovej príležitosti dostal Ramirez, ktorý vystrelil zvnútra šestnástky ale jeho strela smerovala mimo priestoru brány. V 8.minúte domáci otvorili skóre dnešného stretnutia, keď si na centrovanú loptu najvyššie vyskočil Da Graca a hlavou mieril presne. 1:0 V 20.minúte sa v dobrom hlavičkovom zakončení ocitol Šurnovský, jeho úmysel prekazil ofsajd. V 25.minúte videli diváci ďalší presný zásah z kopačky domáceho hráča, keď Asmah strelou z voleja prekonal brankára Pindrocha. 2:0 V 29.minúte sa dobrou strelou z 20tich metrov prezentoval Chovanec, jeho pokus mieril nad domácu bránu. V 37.minúte sa v obrovskej príležitosti ocitol Dias, ale z tesnej blízkosti nedokázal loptu dopraviť do siete.

V úvode druhého polčasu zvýšili domáci už na rozdiel troch gólov, keď v 50.minúte hlavou presne mieril El Moudane. 3:0 Následne sme prestriedali a hneď to prinieslo ovocie v podobe gólu. V 57. minúte individuálne prenikol do útoku Kunik, v šestnástke našiel Vestenického a ten sa strelou z prvej nemýlil. 3:1 V 65. minúte sa v gólovej príležitosti ocitol domáci Asmah, ale Pindroch bol na svojom mieste. V 75.minúte zahrávali domáci rohový kop, na ktorý si najvyššie vyskočil Vestenický a poslal prudkú strelu do stredu brány, kde bol ale pripravený Taborda. V 80.minúte mala Senica výhodu štandardnej situácie. Tešija poslal center na vzdialenejšiu žrď, kde bol pripravený Castaneda a z tesnej blízkosti uzavrel na konečných 4:1.

Michal Kuruc, trénera mužstva: „Senica dnes vyhrala zaslúžene. Predčili nás či už v koncentrácii alebo v agresivite a pri štandartkách, ktoré boli asi naša najväčšia slabina dnes.“

Zdroj foto: http://www.bazala.sk

Komentáre