4.PZ  FC Fastav Zlín – FC Nitra 5:0 (2:0)

4.PZ  FC Fastav Zlín – FC Nitra 5:0 (2:0)

 

FC Fastav Zlín: 1. poločas: Šiška – Gajić, Buchta, Bačo, Nečas, Podio, Matejov, Jiráček, Hronek, Vyhnal, Železník
2. poločas: Dostal – Cedidla, Hnaníček, Bačo, Bartošák, Holík, Podio, Slaměna, Džafić, Jakubov, Poznar

FC Nitra: Šípoš – Kunik (65. Fabiš), Križan, Niba (46. Farkaš), Chovanec (46. Šurnovský), Šimončič (C) (46. Machovec), Blažek (63. Vrábel), Charizopulos, Valenta (63. Danek), Taiwo, Vestenický (54. Sokolič)

Rozhodovali: Mrázek – Škrobák, Liška

Góly: Vyhnal (15.), Hronek (17.), Slaměna (51., 56.), Džafić (58.)

Už od úvodu zápasu sa prejavovala kvalita súpera. V 15.minúte Zlín otvoril skóre zápasu, keď sa po rohovom kope presadil Vyhnal. 1:0 O dve minúty na to si domáci vypracovali už dvoj-gólový náskok, keď Hronek využil dobrý center do našej šestnástky. 2:0 Snažili sme sa zareagovať na nepriaznivý stav, ale nedarilo sa nám dostávať do vyložených šancí.

Do druhého polčasu sme nastúpili s troma zmenami, ale obraz hry sa výrazne nezmenil. V 51.minúte sa presadil Slaměna, ktorý následne pridal aj druhý presný zásah. 4:0 O dve minúty na to, nás účastník skupinovej fázy európskej ligy vyškolil z efektivity, keď z priameho kopu uzavrel Džafić na konečných 5:0.

Ivan Galád, hlavný tréner: „Zápas sa nám výsledkovo nevydaril, súper bol kvalitnejší, pohyblivejší a zaslúžene zvíťazil. My máme čo robiť.“    

 

Zdroj foto: FC Fastav Zlín

Komentáre