FK Slovan Duslo Šala – FC NITRA B 1:1 (0:0)

FK Slovan Duslo Šala – FC NITRA B 1:1 (0:0)

 

FK Slovan Duslo Šala: Čellár – Blaho, Osmanovič, Hanzel (C), Lovska (67. Tubonmemi), Mpofu, Pcho, Body, Nagy, Kochan, Meszlényi (58. Dele)

FC NITRA B: Šípoš – Toma (90. Brodziansky), Dubeň, Homola, Danek (60. Valenta), Steinhübel, M. Fábry (80. Čapkovič), Hambálek (60. Tancík), Guláš, Straňák, Macho (C)

Rozhodovali: Gašparovič – Grolmus, Blaháč

Góly: Body (74.) –  Guláš (55.)

ŽK: Lovska, Meszlényi – Macho

Hral sa vyrovnaný zápas. Domáci mali v 42. minúte výhodu pokutového kopu, loptu si na biely bod postavil Hanzel, ale Šípoš vystihol smer strely a loptu vyrazil. Z následného protiútoku sme sa dostali do vyloženej šance, ale strelu sme nedokázali dopraviť do siete. Skóre sa menilo v 55. minúte, keď Macho získal loptu v stredovom kruhu, prihral Marekovi Fábrymu, ktorý naviedol loptu do vnútra šestnástky, prihral na Guláša a ten skóroval. 0:1 Domáci sa snažili na domácom ihrisku uhrať aspoň bod. V 74. minúte sa im podarilo vyrovnať, keď sme si nerozumeli v našom pokutovom území.

Andrej Štefanka, tréner mužstva: ,,Taktický zámer, ktorý sme mali pred dnešným zápasom, sa nám nedarilo napĺňať. To, čo sme chceli hrať, sme naplnili len v úvode druhého polčasu. Odmenou nám bol gól na 1:0. Vzhľadom na zloženie, s akým sme išli do zápasu, musíme byť s priebehom a bodom spokojní.“  

Komentáre