KFC Kalná nad Hronom – FC NITRA B 0:3 (0:0) 

KFC Kalná nad Hronom – FC NITRA B 0:3 (0:0)

 

KFC Kalná nad Hronom:  Guťan – Szép (C), Flídr, Pacalaj, Turnai (74. Chmelo), Lackó, Solčiansky (79. Lackó), Švirik (38. Dávid), Peseky, Vida (60. Jesenek), Pánik (60. Kalman)

FC NITRA B: Šípoš – Dubeň, Sádovský (87. Toma),  Homola (84. Stovička), Kotrík, Steinhübel, M, Fábry (C), Vrábel (90. Remeň), Guláš, Straňák, Macho

Rozhodovali: Valentová – Grolmus, Košecký

Góly: M. Fábry (35.), Vrábel (79.) Steinhübel (90.)

ŽK: Peseky, Pánik – M. Fábry, Homola

Obe mužstvá začali zápas veľmi opatrne a do šancí sa dostávali len veľmi málo. V 35. minúte Steinhübel naviezol loptu do šestnástky, prihrávkou našiel osamoteného Mareka Fábryho a ten sa z takejto pozície nemýli. 0:1. Tesne pred odchodom do kabín sa v obrovskej šanci ocitol Vrábel, ale loptu z desiatich metrov poslal nad domácu bránu. Domáci mohli vyrovnať v prvom polčase, keď sa po centri z ľavej strany ocitol v dobrej situácii hráč Kalnej, ale loptu neupratal do siete. Po zmene strán Guláš v 79. minúte našiel pred bránkou Vrábela a poslal náš tím do dvojgólového vedenia. 0:2. Hráči Kalnej v samom závere vrhli všetky sily do útoku, ale ťažilo z toho naše mužstvo. Po rýchlom brejku skóroval  Steinhübel na konečných 0:3.

Andrej Štefanka, hlavný tréner: “Bol to zápas veľmi nízkej športovej úrovne, vo vypätom a nekorektnom prostredí. Výsledok a zápas sme takticky  zvládli, a preto patrí chlapcom gratulácia.”

Zdroj foto: Miroslav Slávik

Komentáre