Na trávnik pod Zoborom opäť vybehnú Moravčík, Kubík, Stoch a ďalší

FC Nitra oficiálne otvára zrekonštruovaný Štadión pod Zoborom a pri tejto príležitosti sa chystá veľká paráda! 

 

Sedem mesiacov trvajúca rekonštrukcia je na konci a bielo-modrí sa konečne vrátili domov. V rámci slávnostného otvorenia vyzvú naši chlapci český tím SK SLAVIA PRAHA.

Slávnostné a oficiálne otvorenie zrekonštruovaného futbalového štadióna FC Nitra sa uskutoční v piatok,  7. septembra. Areál FC Nitra bude otvorený už od 15tej hodiny. Pre návštevníkov je pripravený bohatý športový a kultúrny program, ale nezabudlo sa ani na tých najmenších fanúšikov. Fan zóna, maskoti, skákací hrad, súťaže. Futbalový program začína o 15:30 zápasom staršieho dorastu FC Nitra U19 a počas polčasových prestávok si do štúdia pri hracej ploche pozveme futbalové osobnosti na rozhovor.
O 17:00 sa nachvíľku vrátime do histórie zápasom starých pánov FC Nitra a SK Slavia Praha, pričom na trávniku nebudú chýbať mená ako Moravčík, Demo, Dekýš, Borko versus Ulich, Došek, Jeslínek či Kubík. Po zápase nás príjemne naladí spevácka skupina LADY COLORS a následne pristúpime k oficálnemu slávnostnému otvoreniu štadióna pod Zoborom, ktoré začne  o 18.40 h za účasti predsedu vlády SR Petra Pellegriniho, primátora Nitry Jozefa Dvonča a prezidenta Slovenského futbalového zväzu Jána Kováčika.
Zlatým klincom celého dňa bude zápas FC Nitra – SK Slavia Praha s výkopom o 19:00 a futbalových priaznivcov iste poteší headliner Peter Nagy so skupinou Indigo ihneď po zápase.  Program vyvrcholí svetelnou show a ohňostrojom.

VŠETCI STE SRDEČNE VÍTANÍ!

 

Vstupenky na podujatie sú k dispozícii ONLINE na klubovom webe a v pokladni na štadióne v dňoch štvrtok (30.8.), piatok (31.8.), streda (5.9.) a štvrtok (6.9.) vždy od 10:00 – 18:00 v pokladni FC Nitra pri parkovisku pod hradom. Cena vstupenky je 8€ a zľavnená vstupenka je v hodnote 5€. Ceny sú v rovnakej hodnote pre celý štadión, preto si nenechajte ujsť tie najlepšie miesta.

Majitelia permanentných vstupeniek na sezónu 2018/2019 majú predkupné právo na svoje miesta do piatku 31.8.2018 do 16:00hod. na sekretariáte FC Nitra v hlavnej budove na prvom poschodí. Následne sa uvoľnia všetky miesta do predaja.

Žiadosti o novinárske akreditácie na otvárací zápas je potrebné poslať mailom na [email protected] najneskôr do stredy 5.9.2018. 

Komentáre