Budapest Honvéd FC – FC NITRA 2:0 (1:0)

Budapest Honvéd FC – FC NITRA 2:0 (1:0)

 

Budapest Honvéd FC: Gróf – Heffler, Bamba, Batik, Danilo, Gazdag, Holender, Kamber, Poloskei, Tomosvari, Uzoma

FC Nitra: Hroššo (65. Šípoš) – Kunik (46. Fabiš), Križan, Niba (46. Farkaš), Chovanec (46. Vencl), Kóňa (46. Macho), Šimončič (46. Machovec), Kotrík, A.Fábry (46. Charizopulos), Chobot (46. Steinhübel), Taiwo (46. Popin)

Rozhodovali: doplníme

Góly: Poloskei (17.), Nagy (67.)

V úvode prvého polčasu sme mali viac z hry a vypracovali sme si niekoľko gólových príležitostí. Našu snahu zmarili domáci úvodným gólom v 14. minúte, keď sa po štandardnej situácii presadil Poloskei. V dobrej príležitosti sa po našej štandardtke ocitol Taiwo v 18. minúte, ale skórovať sa mu nepodarilo. Po Chovancovej kolmej prihrávke stredom ihriska z 25. minúty sa v šanci opäť ocitol Taiwo, no nepremenil. V 36. minúte sa Aďo Fábry ocitol sám v päťke, ale domáci goalman jeho pokus vychytal.

Do druhého polčasu sme nastúpili s ôsmimi zmenami v zostave. Hneď v 48. minúte zachránil tutovku domácich Hroššo, ktorý vyrazil loptu z bránkovej čiary. Nedarilo sa nám vypracovať si vyložené gólové príležitosti a naša hra bola nekoncentrovaná. Súper niekoľkých hráčov prestriedal a mal viac z hry. V 52. minúte sa Honvéd dostal do dobrej príležitosti, ale Hroššo vybehol z brány, pomýlil útočníka súpera a ten netrafil priestor našej brány. Následne sa v individuálnom prieniku ocitol Charizopulos a jeho strelu vyrazil brankár na roh. Domáci zvýšili skóre zápasu v 67. minúte, po rýchlej krídelnej akcii sa presadil Nagy. Záver stretnutia sa dohrával medzi šestnástkami.

Ivan Galád, hlavný tréner: „Aj napriek nepriaznivému výsledku sme v prvom polčase dosiahli veľmi pekný futbalový prejav. V druhom polčase sa vyskytli chyby, ktoré si musíme rozanalyzovať.“

Zdroj foto: http://www.bazala.sk

 

Komentáre