Na ZŠ Beethovenova sme stretli mladých športovcov

S FUTBALMANIOU sme sa opäť vybrali na prezentáciu do školy, v zložení Lukáš Fabiš, Marek Fábry, tréner U12 Jozef Paľo a koordinátor mládeže Michal Kuruc. Tentokrát nás privítala ZŠ Beethovenova v Nitre. Na prezentáciu bolo pozvaných 40 športuchtivých žiakov školy. Predstavili sme prítomných, projekt aj náš klub a tréner Paľo porozprával o svojej hráčskej a súčasnej trénerskej kariére. To, že futbal je super a v Nitre stále patrí k najobľúbenejším športom, svedčia čísla našej futbalovej akadémie, o ktorých sa prítomným zmienil Michal Kuruc. Ďalej vysvetlil priebeh súčasnej rekonštrukcie nášho štadióna a prečo sa po jeho dokončení oplatí prísť na futbal, najlepšie rovno do detského sektora.

Do súťaže v žonglovaní sa žiaci bez váhania zapájali, ale tá mala svojho jednoznačného víťaza s jedenástimi úspešnými opakovaniami, a tak klubový šál získal nového majiteľa. 🙂 Nasledovala streľba na bránu s použitím merača rýchlosti strely, ktorý mal medzi žiakmi nevídaný úspech. Dvaja víťazi – najlepšie dievča a najlepší chlapec získali lopty podpísané celým A- tímom.

Za vynikajúcu organizáciu ďakujeme riaditeľovi školy Mgr. Ľubomírovi Svitačovi. Radi vás všetkých nabudúce privítame my, u nás na štadióne. 🙂

 

Ak chcete, aby sme prišli aj k vám, stačí poslať email so žiadosťou o prezentáciu na Vašej škole na [email protected].

 

 

 

Komentáre