Wisla Plock – FC NITRA 2:1 (0:1)

4. PRÍPRAVNÝ ZÁPAS

Wisla Plock – FC NITRA 2:1 (0:1)

 

Wisla Plock: Thomas – Cezary, B. Damian, Paul, Alan, Maksymilian, R. Damian, Jakub, P. Damian, Nicolas, Kamil

FC NITRA: Hroššo – Kuník, Križan (46. Vencl), Niba, Machovec (46. Fabiš), Šimončič, Fábry (46. Militosyan), Charizopulos (46. Vestenický), Valenta (46. Abrahám), Kotrík, Steinhübel (21. Lola)

Góly: Biliński 46. (11 m), Zawada 54. – Charizopulos 44.

 

V úvode zápasu sa hral opatrný futbal z oboch strán a mužstvá sa oťukávali. Prvú vážnejšiu šancu mali Poliaci, ale naši obrancovia ich strelecký pokus zblokovali. V dvadsiatej tretej minúte sa v dobrej šanci ocitol Lola, jeho pokus z hranice šestnástky išiel mimo bránky. Po viac ako polhodine hry sa v šanci opäť ocitol Lola, no jeho strelecký pokus len tesne minul bránku súpera. Skóre zápasu sa podarilo otvoriť Charimu na konci prvého polčasu, ktorý sa presadil po akcii z ľavej strany.

V úvode druhého polčasu mal poľský celok výhodu pokutového kopu a Biliński sa nemýlil. Súper začal viac útočiť a to vyústilo do ďalšieho gólu v päťdesiatej štvrtej minúte, keď sa presadil Zawada. V sedemdesiatej minúte sme sa ocitli v dobrej šanci, ale brankár bol na svojom mieste. Naši hráči sa snažili niečo spraviť so zápasom, ale do konca zápasu sa už stav nezmenil.

Zdroj: http://wisla-plock.pl/pl

 

Ivan Galád, hlavný tréner: ,,Veľmi dobrý zápas, v ktorom sme, najmä v prvom polčase, ukázali množstvo zaujímavých vecí z tréningu. Po prestriedaní súper stav otočil. V závere sme vyrovnali, ale rozhodca nepochopiteľne náš gól neuznal. Dôležité je, že nám každá takáto konfrontácia ukáže, kde sa máme a budeme zlepšovať.“

 

Komentáre